G.Saray'da 'kayıp' ASLAN!

Galatasaray'ın genç futbolcusu Okan Derici, sarı-kırmızılı forma altındaki hayallerine henüz kavuşamadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise bir an önce kendisini görmek istiyor...

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı genç futbolcu Okan Derici, beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremedi. Teknik direktör Fatih Terim hazırlık karşılaşmalarında Mertan Caner Öztürk, Berk İsmail Ünsal, Hüseyin Tokmak ve Furkan Özçal gibi genç isimlere şans verirken, Okan ise bu listede yer alamadı.

Sarı-kırmızılıların sürpriz bir hamleyle renklerine bağladığı 19 yaşındaki futbolcu, gelen birçok teklife rağmen tercihini Galatasaray'dan yana kullanarak kariyerinin en büyük adımını atmıştı.

Türk Telekom Arena çimlerine, Adana Demirspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ayak basan Okan, A2 takımda başarılı bir performans sergilemesine rağmen 2012-2013 sezonu hazırlık kampı kadrosuna da dahil edilmemişti.

Genç Milli takım kategorilerinin tamamında boy gösteren Okan Derici'nin neden değerlendirmeye alınmadığı sarı-kırmızılı taraftarlar arasında da tartışma konusu oldu. Yeni Mesut Özil olarak lanse edilen orta saha oyuncusu, Webaslan.com'a yaptığı açıklamada kiralık gitmek istemediğini belirtmişti.

Sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirmek için elinden geleni yapacağını ifade eden Okan'ın, 24 Eylül'de Derince Belediyespor ile oynanacak olan A2 Ligi 2. hafta karşılaşmasında sahada olması bekleniyor.

GALATASARAY SÖZLÜK 3 YORUM...


harry kewell the wizard of oz: "2012-2013 sezonunda göstereceği performans merakla beklenen oyuncumuz. Sonuçta kendisi altyapı eğitimini Almanya'da almış, potansiyeli bir isim. Fatih Terim'in de Okan'ı takip ettiğini biliyorum, umarım şansı rast gider. Furkan Özçal'dan tek eksiği yaşı ve buna müteakip gelen tecrübesi. Daha çok şans bulursa kendisini geliştirip iyi yerlere gelebilir. Sol kanat, merkezi orta saha ve ofansif orta saha olarak oynayabiliyor"

amisos: "Bir zamanlar bir web sitesi vardı sanırım bu kardeşimizin. Rastgeldiğimde bayağı güldürmüştü beni. Zira daha 18 yaşına gelmeyen bir futbolcuya göre bayağı şaşalı bir web sitesiydi. Bir de artık A takımda lig maçlarında vs görebilsek kendisini... Zamanı gelmedi mi?

2001cubukluforma: "Hollanda- Türkiye maçını izlediğinde, Türkiye'de gurbetçi oyunculara olan zaafı gördükten sonra Galatasaray'a imza attığı güne lanet ettiğini düşündüğüm futbolcumuz"



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları