G.Saray'da yerli harekatı

Galatasaray sadece yurt dışında girişimlerde bulunmuyor. Listede birçok isim var ve temaslar sıklaşıyor. İşte, yavaş yavaş imza aşamasına gelen o isimler burada...

Cim Bom’u çok hareketli bir transfer sezonu bekliyor. Lig şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi bonusları, kombine ve ürün satışları derken 200 milyon Lira’yı kasasına koymaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, Avrupa’da başarı yakalayacak kalitede bir kadro kurmaya hazırlanıyor. İşte bu nedenle alternatifi bol bir transfer listesi hazırlayan Sarı-Kırmızılılar, sadece yurt dışında değil, Türkiye piyasasında da yoğun temaslarda bulunuyor. Bu doğrultuda imza aşamasına gelinen isimlerden biri, Akhisar Belediyespor’un tecrübeli futbolcusu Bilal Kısa. Yine aynı takımdan, tıpkı Bilal gibi sözleşmesi biten Güray Vural da, Galatasaray’ın transferinde sona geldiği diğer isim.

Semih Kaya’ya alternatif

Gündemde ayrıca Bursaspor’dan iki genç yetenek var. Ozan Tufan, yüksek bonservisine rağmen Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gidip geliyor. Ayrıca milli takımda da oynayan savunmacı Serdar Aziz, yedek güç olarak kadroda düşünülüyor. Semih’in gitmesi halinde bu bölgede oluşacak yerli boşluğu, Serdar Aziz’le takviye edilecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları