G.Saray'dan ilginç bonservis teklifi

Galatasaray'ın gündemindeki Arjantinli futbolcu için teklifi belli oldu.

- WEBASLAN DIŞ HABERLER - Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin önüne Independiente'nin 21 yaşındaki yıldız adayı Martín Nicolás Benítez gelirken, sarı-kırmızılıların bu futbolcuyu uzun süredir takip ettiği ortaya çıktı. (Ole'nin iddiasını ilk bizden okudunuz)

Arjantin Ligi ekiplerinden Independiente'nin Türk asıllı idarecisi Noray Nakış, Galatasaray'ın Benitez için 1 aydır devrede olduğunu söyledi. Nakış, "Galatasaray’la Benitez için 1 aydır çeşitli görüşmelerde bulunuyoruz. Antrenörlerinin dikkatini çekmiş..." ifadelerini kullandı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Arjantinli gazeteciler bonservis konusunu araştırmaya başladı...

Martinez'in bonservisinin yüzde 85'i kulüpte, yüzde 15'i amcasında bulunurken, Galatasaray'ın yüzde 60'ı için 5 milyon euro önerdiği iddia edildi. Arjantin'de Indipendiente Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen muhabir Matias Martinez, "Bu konuda bilgi aldım. Galatasaray yüzde olarak teklif sunmuş. Yüzde 60'ı için 5 milyon euro önerilmiş" bilgisini paylaştı.


MARTIN BENITEZ KİMDİR?

Bu sezon Arjantin Premier Lig'de 23 maça çıkarak 6 gol atan ve 4 de asist yapan Benitez, 2011 yılından beri bu takımda görev alıyor. Santrafor olarak ter döken ve daha çok forvete yardımcı olarak oynayan 1.73 boyundaki isim, sol kanatta da şans buluyor.

OYUNCUNUN KÜNYESİ

Uzun Adı: Martin Nicolas Benitez 
D.Tarihi: 17.06.1994 (21) 
D.Yeri: Posadas, Arjantin
Boy: 173 cm
Kilo: 72 kg
Pozisyon: Forvet



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları