G.Saray'dan Süper Lig ekibine kiralık...

Galatasaray, genç oyuncularından Alperen Uysal'ı Gaziantepspor'a, Oğuzhan Kayar'ı ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiraladı.

Galatasaray, genç futbolcularından Alperen Uysal'ın sözleşmesini 2 yıl uzatarak bu yıl için Gaziantepspor'a kiralandığını duyurdu. Ayrıca, bir diğer genç futbolcu Oğuzhan Kayar ise 2 sezon boyunca Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiralandı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamalar şöyle:

Oğuzhan Kayar...

"Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel oyuncularımızdan Oğuzhan Kayar'ın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiralandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel oyuncularımızdan Oğuzhan Kayar'ın 2015-2016 ve 2016-2017 futbol sezonları boyunca  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kiralama süresi boyunca, oyuncunun tüm ücretleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir. Şirketimizin 01.06-30.06.2016 tarihleri arasında kiralama sözleşmesini feshetme ve oyuncuyu geri çağırma hakkı bulunmaktadır."

Alperen Uysal...

"Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel oyuncularımızdan Muhammed Alperen Uysal'ın Gaziantepspor'a kiralandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel oyuncularımızdan Muhammed Alperen Uysal'ın sözleşmesi 2016-2017 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya 2016-2017 sezonunda aylık ücret olarak  2.500 TL ve maç başı ücreti olarak 2.500 TL ödenecektir. Ayrıca oyuncumuzun 2015-2016 futbol sezonunun sonuna kadar Gaziantepspor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm ücretleri Gaziantepspor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir. "

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları