G. Saray'ın F.Bahçe kadrosu netleşiyor

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Süper Kupa'da ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı 11'i netleştirmeye başladı.

Galatasaray hafta sonu oynanacağı Fenerbahçe derbisinin son provasını Türk Telekom Arena'da Fiorentina karşısında yapacak. Teknik direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle derbide forma giyemeyecek Ujfalusi ve Burak Yılmaz'ın yerine oynatacağı isimleri kafasında netleştirdi.

Fiorentina ile oynanacak hazırlık karşılaşmasında Fenerbahçe maçında oynayacak 11'i görmek isteyen tecrübeli çalıştırıcı savunmada cezalı Ujfalusi'nin yerine yeni transfer Dany'e görev verecek. Lazio maçında Elmander'in performansından bir hayli memnun kalan Fatih Terim, Burak Yılmaz'ın cezası nedeniyle de bu bölgede Umut Bulut'u oynatması bekleniyor.

AMRABAT 45 DAKİKA

2012 Londra Olimpiyatları nedeniyle takıma geç katılan ancak maç eksiği bulunmayan yeni transfer Nordin Amrabat'ı Fiorentina karşılaşmasında en az bir devre oynatarak görmek isteyen Terim bu isme de Fenerbahçe maçının kadrosunda yer verecek.

TERİM'İN KAFASINDAKİ 11

Kalede Muslera'nın oynamasına kesin gözüyle bakılırken savunmada, Ujfalusi'nin yokluğunda Eboue, Semih Kaya, Dany ve Hakan Balta dörtlüsünün görev alması bekleniyor. Selçuk İnan'ın yanına Hamit'i düşünen Terim, sol kanatta Emre Çolak, sağ kanatta ise büyük ihtimalle Engin Baytar'ı oynatacak. Forvette ise Elmander ve Umut ikilisi formayı giyecek gibi gözüküyor...

KULÜBE ÇOK ZENGİN

Teknik direktör Fatih Terim sahaya sürdüğü 11'den istediği verimi alamazsa elindeki güçlü kulübeye güveniyor. Amrabat, Riera, Culio, Gökhan Zan, Yekta, Sabri, Necati, Sercan, Cağlar Birinci, Ceyhun Gülselam ve Aydın Yılmaz Terim'in diğer kozları olacak... Bu isimler 11'i bırakın kulübede yer alabilmek için birbirleri ile yarışacaklar...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları