Galatasaray büyük oynuyor: Hedef kampa yetiştirmek

Sağ bek için ilk sıraya Wan-Bissaka'yı yazan Galatasaray, Assignon'u yedekte tutuyor. 8 numarada Höjbjerg'in dışında Fofana ile de temaslar yürütülüyor.

Transfere Michy Batshuayi ile başlayan Galatasaray, mevcut kadrosundaki as oyuncularını satmayı düşünmüyor. İlk 11 düzeyinde sağ bek ve 8 numara takviyesi yapacak sarı-kırmızılılar, kalitesi tartışılmayacak ve takımı bir üst seviyeye çıkaracak isimlerle ilgileniyor.

SAĞ BEKTE İLK HEDEF WAN-BISSAKA

Sağ bek listesinde ilk sıraya Manchester United'dan Aaron Wan-Bissaka yazıldı. İngiliz oyuncunun alternatifi olarak Fransız Lorenz Assignon görülüyor. Cimbom, hem iki futbolcuyla hem de kulüpleriyle görüşmelerine devam ediyor.


Orta sahada Torreira'ya ideal partner arayan Galatasaray, Tottenham'dan Pierre-Emile Hojbjerg dışında Monaco'dan Youssouf Fofana'nın mali şartlarını sordu ve temaslarını sıklaştırdı. İki oyuncunun durumu da 2024 Avrupa Şampiyonası sonrasında belli olacak. 3 Temmuz Çarşamba günü sezonu açacak Galatasaray'da hedef sağ bek ve 8 numara takviyelerini Avusturya kampına yetiştirmek.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları