Galatasaray'da fırtına öncesi sessizlik

Son dönemde rakiplerinin kendilerini saha dışına çekme çabası olduğunu düşünen Galatasaray yönetimi, kritik derbi öncesi hiçbir konuya cevap vermeyecek.

Ligde 5'te 5 yaparak Kadıköy'e lider olarak çıkacak Galatasaray, saha dışı olaylar hakkında derbi bitene kadar yorum yapmayacak.

Kazanması halinde tarihi rakibiyle puan farkını 5'e çıkaracak olan Galatasaray'da kritik maç öncesi 'susma' kararı alındı.

Osimhen'in maskesi, sponsorluk anlaşmaları, oyuncu kontratları ve kart raporları gibi konularda sürekli açıklamalar yapan rakiplerinin kendilerini saha dışına çekme gayretinde olduğunu düşünen sarı kırmızılılar takımın motivasyonunu bozmamak adına sessiz kalacak.

BİLYONER'DE HEMEN OYNAMAK İÇİN TIKLA!



ÖZBEK, KADIKÖY'E GİDECEK

Takımın ve taraftarın, sadece saha içine odaklanmasını isteyen sarı kırmızılı yönetim oyuncuları yalnız bırakmayacak Başkan Dursun Özbek, derbi öncesindeki son çalışmayı Florya'da yöneticilerle birlikte izleyecek.

Özbek, oyuncularla yapacağı toplantıda ayrıca derbi için belirledikleri primi de açıklayacak. Geçtiğimiz yıl Rams Parkt'ta oynanan derbi sonrasında iki kulüp arasında demeç savaşları yaşanmıştı.

Başkan Özbek'in, Kadıköy'deki maçta takımın başında olacağı öğrenildi. 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları