GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray, tecrübeli stoper Çağlar Söyüncü'nün transferi için Atletico Madrid ile görüşmelere başladı... Aslan, sezon başlamadan ezeli rakibine 2. darbeyi indirmeyi planlıyor.
Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile anlaşarak ezeli rakibine yeni sezon öncesi ilk golü attı. Fenerbahçe'nin teklifinin üzerine çıkan Galatasaray, Batshuayi transferiyle forvet hattını güçlendirdi.
Cimbom, Batshuayi'den sonra ezeli rakibinin elinden bir yıldızı daha kapmak için harekete geçti.
Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe'de kiralık geçiren Çağlar Söyüncü transferi için çalışmalara başladı.
Galatasaray kurmaylarının, 28 yaşındaki stoper için La Liga ekibi Atletico Madrid ile temas kurdukları ve transfer şartlarının masaya yatırıldığı öğrenildi.