Galatasaray için Şampiyonlar Ligi iddiası!

Alman basınından Kicker, Şampiyonlar Ligi maçları öncesi değerlendirmelerde bulundu. Kicker'de Galatasaray'ın A Grubu'nda Kopenhag ile üçüncülük için mücadele edeceği öne sürüldü.

Alman basınından Kicker, Şampiyonlar Ligi öncesi takımları ve grupları masaya yatırdı.

Kicker'de Bayern Münih, Manchester United, Galatasaray ve Kopenhag'ın yer aldığı A Grubu için yapılan değerlendirmede Galatasaray'ın Kopenhag ile üçüncülük yarışı vereceği iddia edildi.

İşte A Grubu'ndaki takımlar için yapılan yorumlar:

Bayern Münih: Tuchel, hiyerarşiyi ve felsefeyi değiştirerek kendi çizgisini belirliyor. Ancak bunların oturması muhtemelen yeni yıla kadar sürecek. Bayern Münih, gruptan çıkmak zorunda, bu sezon hedef net bir şekilde belirlendi; en azından yarı final.

Manchester United: Kadrosu, özellikle de defansif açıdan, Avrupa'daki en yüksek talepleri karşılayabilecek kalite derinliğinden yoksun. Ancak son 16 turu için yeterli olacaktır.

Galatasaray: Galatasaray, önemli ölçüde kadrosunu güçlendirdi. Ama sonuçta grup üçüncülüğü Galatasaray ve Kopenhag arasında olacak.

Kopenhag: 35 yaşındaki Jacob Nesstrup gibi iyi bir teknik direktöre sahip olsa da Kopenhag'ın kadrosu büyük ölçüde isimsiz oyuncular. Bu nedenle A Grubu'nu ancak şanslı bir şekilde üçüncü bitirebilir.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları