''Galatasaray karaya toslar...''

Serhat Ulueren, Tudor ile Galatasaray'da bazı şeylerin değiştiğini söylese de yeni sezon öncesi dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Spor yazarı ve yorumcusu Serhat Ulueren, Galatasaray'ın Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Serhat Ulueren, Tudor'un Galatasaray'da bazı şeyleri geliştirdiğini söylerken, eksiklerine de dikkat çekti.

Ulueren, Galatasaray'ın yeni sezon forma tercihini de eleştirdi.

İşte Serhat Ulueren'in değerlendirmeleri...

''Formalar kötü değil çok kötü. Zaten son yıllardaki tüm forma seçimleri berbat G.Saray’ın... Göztepe veya Malatyaspor’un formaları bile daha şık duruyor.

Hakem Halil Umut Meler çok koşularak iyi hakem olacağını düşünüyorsa yanılıyor. Pozisyonların çok içinde ve kararları da isabetli değil. Ahmet Çalık’ın sol koluna çarpan top da “devam” kararı çıkmalıydı ama hatalı penaltı düdüğü sonrası G.Saray yine son 20 dakika epey terledi.

Gelelim Tudor’a... G.Saray’a güç, dayanıklılık, kondisyon yani enerji kazandırdığı kesin ama oyunu okumada, strateji geliştirmede çok eksik. Sinan kendini bulmuş, goller atıyor, 60’ta oyundan alınıyor. Neden, niçin bilen yok. Sneijder iyi oynuyor, gol atamasa bile ciddi katkı yapıyor, Hollandalı da 60’ta alınıyor. Neden, niçin? Yine cevap yok. Podolski gitmek için gün sayıyor ama 90 dakika oyunda. Eren ile Sinan 90 dakika oynasa maç 5 olur ama Tudor otobanda 180’le giderken “cart” el frenini çekiyor. Podolski 90+2’de oyundan alınıp Eren’in dahil edilmesi tam bir fiyasko. Bu değişiklik açıkca,“Eren oğlum! Ben seni yeni sezonda düşünmüyorum. Kalsan bile oynayamazsın” anlamı taşıyor gibi geldi bana. Tudor, Eren’e inanmıyor ve güvenmiyor. Bir diğer husus da oyuncuları alışık olduğu yerlerinde oynatmamak moda oldu G.Saray’da..

Linnes, Sabri, Bruma, Rodrigues, Yasin, Podolski gibi oyuncular sezon boyu farklı yerlerde oynadı ve bocaladı. Herkes yerli yerinde oynasa G.Saray, Şampiyonlar Ligi biletini çoktan kapmıştı.

KARAYA TOSLAR!

Vagner Love ile G.Saray arasında geçen maçta, Sneijder, Sinan ve biraz da Bruma’nın farkı galibiyeti G.Saray’a getirdi. F.Bahçe, Adana’yı yenemez, G.Saray Konya’yı yener ve ligi 3. bitirir. Avrupa’da olmadığı bir sezonda, kupada havlu atmış ve ligi haftalar önce bitirmiş bir G.Saray önümüzdeki sezon da kesin ama kesin şampiyon olamaz. En az 30-40 milyon Euro transfere harcarlar ve Özbek-Tudor ikilisi 2018’de de karaya toslar. Çünkü bu ikilinin vizyonu yok, bilgisi yok.''

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları