Galatasaray maçında cezalı duruma düştü!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasının açılış maçında Ankaragücü, Antalyaspor'u deplasmanda 4-2 mağlup ederken hat-trick yapan Dever Orgill, maça damgasını vurdu. Gelecek hafta Galatasaray ile karşılaşacak olan Antalyaspor'da Nazım Sangare, sarı kart görerek cezalı durumuna düştü.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor ile Angaragücü, Antalya Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 6 gole sahne olan maçta gülen taraf, 4-2'lik skorla Ankaragücü oldu ve Başkent ekibi, son 4 maçta 3. galibiyetini alarak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

Ankaragücü'ne galibiyeti getiren goller 21, 26 ve 41. dakikalarda hat-trick yapan Dever Orgill ve 90+5. dakikada Tyler Boyd'dan geldi. Devre arası transfer döneminde Ankaragücü'ne transfer olan Orgill, takımıyla çıktığı 5 maçta 5 gol atmayı başardı. Jamaikalı forvet, ayrıca bu sezon Süper Lig'de bir maçın ilk yarısında hat-trick yapan ilk futbolcu oldu.

Antalyaspor'un gollerini ise 19. dakikada Chico ve 30. dakikada Nazım Sangare kaydetti. Nazım, sarı kart görerek, haftaya Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray maçında cezalı durumuna düştü.

Bu sonucun ardından son 4 maçtaki 3. galibiyetini alan Ankaragücü, puanını 30'a çıkartırken 11. sıraya yükseldi. Son 7 maçta 5. mağlubiyetini alan Antalyaspor ise 32 puanla 7. sırada kaldı.

Süper Lig'in 25. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Ankaragücü ise sahasında Bursaspor'u konuk edecek.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları