Galatasaray yara sarıyor

Galatasaray'da sakat olan 3 büyük yıldız Burak Yılmaz, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski'nin sağlık durumları belli oldu.

Galatasaray’da sakatlığı bulunan Podolski, Sneijder ve Burak Yılmaz’ın son durumları belli oldu.

İşte yıldızların sağlık durumları...

Lukas Podolski:

Alman futbolcuya Antalya kampına yetişmesi için ülkesinde özel bir tedavi programı uygulanacak. Ayak bileğine güçlendirme çalışmaları yapılacak. Podolski, fizyoterapistler eşliğinde bireysel olarak hazırlıklarını sürdürecek. Alman yıldızın 1 hafta içinde takıma katılması bekleniyor.

Wesley Sneijder:

Galatasaray'da tatilini tamamlayan Sneijder ise İstanbul'a döndü. Hollandalı yıldız, takımdan ayrı kuvvet çalışması yaptı. Galatasaray sağlık heyeti de Hollandalı futbolcunun durumunu yakından takip ediyor ve teknik direktör Mustafa Denizli'ye de bilgi veriyor.

Burak Yılmaz:

Galatasaray'da tedavisi süren Burak Yılmaz'ın durumuysa her geçen gün iyiye gidiyor. Antrenmanların bir bölümünde takımla çalışmaya başlayan golcü futbolcunun yakın zamanda tam olarak takıma dönmesi bekleniyor. Golcü futbolcuya bazı testler uygulanarak adalesindeki son durumu detaylı şekilde inceleniyor. Burak’ın ligin ikinci yarısına yetişmesi bekleniyor.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları