Galatasaray yeni teknik direktörünü açıkladı

Galatasaray, sezon sonuna kadar Jan Olde Riekerink ile yola devam edeceğini açıkladı.

Mustafa Denizli'nin istifasının ardından Orhan Atik ile yoluna devam eden ancak Atik'in pro A lisansı olmamasından dolayı yeni bir teknik adam arayışına giren Galatasaray, Hollandalı Jan Olde Riekerink'te karar kıldı.

Bülent Korkmaz'ın 9 haftalık teklifi kabul etmemesinden sonra bu sabah Jan Olde Riekerink ile bir araya gelen sarı-kırmızılı yöneticiler, Hollandalı teknik adama 9 haftalık görevi teslim ettiler ve resmi açıklamayı yaptılar.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada;
Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu toplantısında alınan karara göre, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı 2015-2016 sezonunun sonuna kadar, kulübümüzde görev yapan Teknik Direktör Jan Olde Riekerink ile sahaya çıkacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'a kısa bir süre önce altyapı hocası olarak gelen Jan Olde Riekerink, kariyerinin büyük kısmında genç takımlarda çalıştı. Riekerink Ajax altyapısında başladığı kariyerinde son olarak Çin U 20 ve Çin U 16 takımlarında hocalık yaparak sürdürdü.
 
Jan Olde Riekerink, kariyerinde ilk kez Gent a takımını çalıştırmıştı. 2002 Temmuz'da Gent'in başına gelen Jan Olde Riekerink 2003 Kasım'da görevinden ayrılmıştı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları