Galatasaray'a kupa canavarı hoca

Mustafa Denizli’nin ardından takımın başına getirmeyi düşündüğü yeni teknik direktör adayları arasındaki 1 numaralı sıraya, 2003-04 sezonunda Sarı-Kırmızılı formayı giyen Frank de Boer’u koydu.

Galatasaray Yönetimi, Mustafa Denizli’nin ardından takımın başına getirmeyi düşündüğü yeni teknik direktör adayları arasındaki 1 numaralı sıraya, 2003-04 sezonunda Sarı-Kırmızılı formayı giyen Frank de Boer’u koydu.

Futbolculuk hayatına nokta koyduktan sonra 2008-2010 yılları arasında Hollanda Milli Takımı’nda yardımcı antrenörlük yapan 46 yaşındaki genç hoca, 2010 yılından bu yana altyapısından yetiştiği Ajax’ı çalıştırıyor.

ARACI WESLEY SNEIJDER

Ajax’ın başında önemli işlere imza atan ve bu sezon ezeli rakipleri PSV ile nefes kesen bir şampiyonluk yarışı içinde bulunan Hollandalı hocayı iknaya çalışacak olan Sarı- Kırmızılılar, bu konuda aynı kulübün altyapısından yetişen vatandaşı Wesley Sneijder’dan yardım isteyecek.

Frank de Boer’un, kulübüyle 2017 yılına kadar mukavelesi bulunuyor.

G.Saray’ın Avrupa’dan bir yıl men cezası alması ve UEFA’nın futbol giderlerindeki kısıtlaması nedeniyle genç çalıştırıcının tereddüt yaşaması halinde Sneijder kozuyla kendisinin ikna edilmesi planlanıyor.

Yöneticiler, genç teknik adama uzun vadeli bir sözleşme sunup yeni bir atılımın ilk adımını başlatacak.

Frank de Boer, Ajax’ın başına geçmesiyle birlikte kupalara ambargo koydu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları