Galatasaray'a özel misafir

Galatasaray Yönetimi, Trabzonspor maçında Biga'dan özel bir misafiri de tribünlerde konuk etti.

Trabzonspor karşılaşması öncesi Türk Telekom Stadyumu'nun özel misafirleri vardı. Bunlardan ilki Çanakkale Biga'da yaşayan ve sosyal medyada Galatasaray'ı ilk kez canlı izlemek isteyen taraftarımız Halim Avcı'ydı. Yönetimimiz Avcı'nın bu isteğini kırmadı ve Trabzonspor maçına davet etti. Halim Avcı karşılaşma öncesi Galatasaray Televizyonu'na "Başkanımız ve yönetimimiz çağırdığı için çok mutluyum. Kalbim küt küt atıyor" diyerek duygularını paylaştı. Yönetim Kurulu Üyemiz Mahmut Recevik, "Halim Çanakkale'den geldi. Hayatında ilk defa Galatasaray'ı canlı izleyecek. Biz de onu misafir etmek istedik. Kendisini burada gördüğümüz için çok mutlu olduk" diye konuştu.

Karşılaşmanın bir diğer misafiri ise Fenerbahçe deplasmanına giderken kaza geçiren taraftarımız Onur Aslanpençesi'ydi. Onur Aslanpençesi, "Kadıköy deplasmanına giderken talihsiz bir kaza geçirdik. Sağ olsun Galatasaray Yönetimi, Mahmut Bey gereken ilgiyi gösterdiler. Bugün da Türk Telekom Stadyumu'na davet ettiler. Onlara çok teşekkür ediyorum" dedi. Yönetim Kurulu Üyemiz Mahmut Recevik ise "Onur otobüsün kapısından düştü ve kolunu kırdı. Yüzünden de hafif yaralandı. Şu anda durumu iyi. Daha önce ziyaret etmiştik, bugün de maça davet ettim. Bugün şans getirecektir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray HDI Sigorta oyuncuları da Trabzonspor maçında futbol takımına destek olmak için Türk Telekom Stadyumu'na geldi. Çarşamba günü İstanbul BBSK ile oynayacakları ikinci maç öncesi konuşan Galatasaray Spor Kulübü Muhasip Üyesi Okan Böke, "Onlar kazanıyor, biz seviniyoruz. Bir maçımız kaldı, sonra Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Geldiğimizde 7. veya 8. idik. Teker teker kazandık. Şampiyonlar Ligi'ne emin adımlarla gidiyoruz. Bugünkü futbol maçı da çok önemli. Her şey bizim elimizde. Galatasaray'ın buralara geldikten sonra kaybettiğini görmedim" dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları