Galatasaray'a transferde Porto modeli

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun 'projesi' ortaya çıktı...

WEBASLAN - Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Hamza Hamzaoğlu'nun yeni sezon için hazırladığı rapor belli oldu. Başkan Dursun Özbek'in, "Hamzaoğlu'nu projesini izleyeceğiz" diyerek önemine işaret ettiği transfer raporunda oldukça dikkat çeken isim ve planlar yer alıyor.

Hamza Hamzaoğlu'nun transferde önceliği atıl durumları isimleri göndermekle başlayacağı öğrenildi. Eboue, Pandev, Dzemaili, Gökhan Zan ile birlikte Aydın Yılmaz da takıma veda edecek. Hamza Hamzaoğlu'nun direkt katkı sağlayacak oyuncuları kadrosuna katmak istediği; bununla beraber Bilal Kısa ile birlikte 'nokta' transfer yapacağı vurgulandı.

GENÇLERE AĞIRLIK

Hamzaoğlu'nun planında ikinci aşama ise 'Porto' modeli... Bilal gibi birkaç hedef transferin ardından rotanın 18-24 yaş arası futbolculara çevrilmesi ve ilerleyen dönemlerde iyi fiyatlara satılma ihtimali bulunan futbolcuların takıma kazandırılması planlanıyor. Bu konuda Dursun Özbek'ten de destek alan Hamzaoğlu'nun sıkı bir ekip kurarak çalışmalara başladığı öğrenildi.

DROGBA & SNEIJDER ETKİSİ

Başkan Dursun Özbek ve Hamza Hamzaoğlu arasında yapılan toplantıdan çıkan bir diğer sürpriz de Şampiyonlar Ligi için yıldız bir transferin yapılması. Daha önce de böyle bir adım atacaklarını belirten Dursun Özbek'in Hamzaoğlu'nun raporuna göre 'gerçek manada' bir dünya yıldızını kadroya katacağı, hem saha içinde hem saha dışında Drogba-Sneijder etkisi yapmayı planladığı ifade edildi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları