Galatasaray'da 'ara' paniği

Fenerbahçe’ye yapılan saldırı nedeniyle 1 hafta kaydırılan fikstür, kötü tecrübeleri akıllara getirirken Dürüst, Hamzaoğlu ve Albayrak, futbolcuları uyardı. Yaşananlar burada

Spor Toto Süper Lig’de artık son viraja girilirken, lider Galatasaray’da ufak çaplı bir panik yaşanıyor.

Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırı nedeniyle liglere verilen bir haftalık ara, sarı kırmızılıların milli maçlar nedeniyle verilen aralarda kaybettiği puanları da akıllara getirdi.

Galatasaray Sportif AŞ üyesi Ali Dürüst’ün, GS TV’ye yaptığı “Bu aralar aslında takımlara pek yaramaz” sözünün arkasında yatan sebep de kaybedilen bu 5 puandı.

TRABZON’A YENİLMİŞTİ

Rakamlara bakıldığında lige verilen araların sarı kırmızılılara pek de yaramadığı ortaya çıkıyor. Milli maçlar için verilen aranın ardından 4 maçına da TT Arena’da çıkan Galatasaray, Eskişehirspor ile berabere kalırken Trabzonspor’a da 3-0 mağlup oldu.

Diğer iki maçta ise Fenerbahçe’yi 2-1, Karabükspor’u da 4-2 yendi.

Ancak artık telafinin zor olduğu haftalara girildiğini bilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, kritik Trabzonspor deplasmanı öncesi çekincelerini futbolcularla paylaşıp, “Artık hata şansımız yok. Lütfen bu aradan etkilenmeyelim” diyerek bu istatistiği futbolcular ile de paylaştılar.

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları