Galatasaray'da kanatlar etkili!

Galatasaray ligin en skorer takımlarından olurken, kenar hücumcularıyla coştu. Bruma ve Yasin, bu sezon ligde atılan 38 golün 25'ine etki ederek yüzde 65'lik başarı yakaladı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da hücum gücü ön plana çıkıyor. Ligin 19. haftası itibariyle 38 gol atan ve en iyilerden biri olan sarı-kırmızılı ekip, kanatlardan yakaladığı başarıyla dikkat çekti.

Özellikle Akhisar Belediyespor'da 6-0'lık galibiyet çok etkili olurken, Bruma ve Yasin Öztekin'in başarısı bir kez daha gözler önüne serildi.Bu sezon sarı-kırmızılıların hücum gücünü de bu ikili oluşturdu. Bruma, 24 maçta 7 gol atıp, 8 asist yaparken doğrudan 15 gole katkı verdi.

Yasin ise 9 gol-1 asistle kariyer rekoru kırarken, takımı adına 10 gole direkt etki etti. Ligdeki 38 golün 25'ine katkı sunan iki yıldız, neredeyse yüzde 65'lik bir oran yakaladı. 

Öte yandan Jan Olde Riekerink'in takımında kanat organizasyonu en önemli plan olmaya devam ediyor. Yeni transfer Garry Rodrigues'in kısa sürede katkı sağlaması, Sinan Gümüş'ün etkisi ve Lukas Podolski'nin de zaman zaman bu bölgeye geçmesi Aslan'ın en önemli kozu oldu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları