Galatasaray'da şok eden ayrılık!

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu ile Türk Telekom Arena'da berabere kalarak hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Galatasaray'da büyük şok yaşanıyor! Sezon başında Fatih Terim'in teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından göreve getirilen ABD'li kondisyoner Adam Rotchstein görevi bıraktığını açıkladı.

Kişisel facebook sayfasından bir açıklama yapan Rotchstein, Galatasaray'ın Mersin karşısında müthiş bir azim gösterdiğini ancak bu çabanın kazanmak için yeterli olmadığını ve gösterilen çabanın bir şekilde yerini bulmadığını söyledi.

Fatih Terim'in kendisini için çok özel bir insan olduğunu belirten Rotchstein, "Galatasaray'da ve Türkiye'de çalıştığım için büyük bir mutluluk duyuyorum. Ayrıca bana Galatasaraylılar tarafından verilen müthiş destek için de teşekkür ederim. Ancak görevimi bırakmaya karar verdim. Herkese tekrardan teşekkür ederim" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü, ABD'li kondisyoner Adam Rotchstein'in kulüpten ayrılışı hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları