Galatasaray'ın rakibi EURO2016

Başkan Özbek ve yöneticiler, EURO2016 nedeniyle planlanan adımları atamıyor. Teknik direktör ve futbolcu transferinde beklemeye geçtiler. İşte tüm yaşananlar burada

Galatasaray Yönetimi yeni sezon için kadroya önemli takviyeler yapmaya çalışırken, Avrupa Şampiyonası engeline takıldı.

Bir taraftan teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmak isteyen diğer yandan da takımın ihtiyaç duyduğu bölgelere önemli transferler yapmaya çalışan Başkan Dursun Özbek ve ekibinin, cuma günü başlayacak Avrupa Şampiyonası nedeniyle planlanan adımları atamadığı ortaya çıktı. Özbek ve ekibinin bu nedenle turnuvanın bitmesini bekledikleri aktarıldı.

İlgilendikleri teknik adam ve oyuncuların bir kısmının şampiyonayı gerekçe göstererek, karar vermek için kendilerinden süre istediğini dile getiren sarı-kırmızılılar bu durumu, “Aslında zar atıyorlar. İyi bir şampiyona geçirip fiyatlarının yükselmesini umuyorlar. Bu durum aleyhlerine olabilir” ifadelerini kullandı. Alp Yalman yönetimindeki transfer çalışmalarının EURO 2016’dan sonra hızlanacağı bildirildi.

Alp Yalman ve Cenk Ergün ikilisinin İngiltere çıkarmasında ilk planda görüştükleri Moussa Dembele’yle büyük oranda anlaştıkları ifade edildi. Championship’te Fulham forması giyen ve 43 maçta 15 gol, 7 asistlik performansa imza atan 19 yaşındaki forvet bonservisini eline almak üzere olduğu için birçok kulübün radarına girmişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları