Galatasaray'ın Toloi planı...

Atalanta forması giyen Rafael Toloi artık G.Saray’ın yeni gözdesi oldu. Kulübüyle sözleşme uzatabilir, Galatasaray da takipte...

Bu sezon sakatlıklar Aslan’ın peşini bir türlü bırakmazken en çok baş ağrıtan konu ise stoperlerin yaşadığı sorunlar oldu...

Sezon başında Koray Günter’i tam da takıma adapte olmuşken kaybeden Aslan, Serdar Aziz’i de uzun süre sakatlığını atlatması için bekledi. Kontratının son senesine giren ve sözleşme uzatılması beklenmeyen Chedjou’nun da mental olarak düşmesi sonrasında Riekerink takıma geri dönen Serdar’ı ilk 11’de kullanmaya başladı.

Fakat Osmanlıspor maçı bu sezon G.Saray’ın stoper talihsizliklerine bir yenisini daha ekledi... Bu karşılaşmada sakatlanan Serdar Aziz, aynı Koray Günter’de olduğu gibi sezonu kapatınca Riekerink’in elinde Semih Kaya ve Hakan Balta ile artık uzatmaları oynayan Aurelien Chedjou kaldı.

BOCCHETTI PAHALI GELDİ

Bu gelişmelerin ardından Aslan’ın devre arasındaki en önemli transfer hamlesi de netleşti. Stoper almak için arayışlarını sürdüren ve Spartak Moskova’dan Salvatore Bocchetti için ilk girişimini yaptı. Fakat deneyimli oyuncunun istediği ücret ve bonservis bedelinin yüksekliği sonrasında G.Saray geri adım attı.

Şimdi sıradaki isim ise Atalanta’dan Rafael Toloi... Yönetim 26 yaşındaki Sambacı için İtalyan kulübü ile masaya oturmaya hazırlanırken listenin ilk sırasında yer alan oyuncudan gelecek habere göre Aslan transferde yol haritasını belirleyecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları