Gideceği iki takımı açıkladı!..

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke'nin başarılı golcüsü Klaas-Jan Huntelaar gelecekte oynayabileceği iki takımı açıkladı.

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Bundesliga ekiplerinden Schalke forması giyen ve ismi zaman zaman Galatasaray ile de anılan Klaas-Jan Huntelaar, geleceği hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Alman ekibiyle sözleşmesini uzatan Klaas-Jan Huntelaar, gelecekte oynayabileceği iki takımın adını açıkladı. Hollanda basınına konuşan Huntelaar, ''Şuan kendimi iyi hissediyorum. Fizik ve kafa olarak daha önümde birkaç yıl olduğunu biliyorum. İtalya'da 39-40 yaşına kadar oynayan oyuncular var. Benim de daha çok zamanım var'' ifadelerini kullandı.

Golcü oyuncu, Hollanda'ya dönmesi durumunda gitmek isteyeceği takımları da, ''Hollanda'ya dönmek için daha vaktim var ancak dönersem bu takım ya Ajax ya da De Graafschap olacaktır'' şeklinde konuştu.

Klaas-Jan Huntelaar bu sezon Schalke formasıyla Bundesliga'da çıktığı 16 maçta 7 gol atma başarısı gösterirken, Hollandalı oyuncunun kulübü ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları