Gökhan Töre için en büyük koz!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gözdeleri arasında yer alan Gökhan Töre konusunda ısrar sürüyor

Almanya Bundesliga ekibi Hamburg'un yetenekli oyuncuları arasında yer alan Gökhan Töre'nin adı transfer ündeminden düşmek bilmiyor. Devre arasında Gökhan'ı kadroya katmak için yoğun çaba harcayan sarı-kırmızılar, başarılı futbolcunun transferini noktalamak istiyor.

Futbol kariyerine Almanya'da devam etmek isteyen ancak alınan istikrarsız sonuçlar nedeniyle Hamburg'ta tam bir hayal kırıklığı yaşayan A Milli oyuncunun transferindeki en büyük anahtar Şampiyonlar Ligi bileti...

UEFA'dan olası bir kötü haber karşısında işi sıkı tutan Galatasaray yönetimi, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için can atan 20 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda menajeri Bektaş Demirtaş'a haber yollamıştı.

Hamburg'ta yıllık 400 bin euroya oynayan ancak sarı-kırmızılı ekipten 1.5 milyon euro civarında bir rakam talep eden Gökhan Töre, Alman ekibinin 800 bin euroluk sözleşme yenileme teklifini geri çevirmişti.

A Milli takım kampının tamamlanmasının ardından Gökhan Töre transferinin netlik kazanması bekleniyor. Alman ekibinden aldığı ücretten memnun olmayan kanat oyuncusu için Fenerbahçe iddiaları ortaya çıksa da önceliğini Galatasaray'a verdiği biliniyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları