Gomis, Kartal'ı gözüne kestirdi!

Galatasaray formasıyla gol kralı olduğu sezon da dahil, ligde 18 takıma karşı forma giyen Gomis, bunların 16'sına da gol atmayı başarırken, sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerini boş geçti. 36 yaşındaki yıldız bu defa şeytanın bacağını kırmak istiyor.

3.5 yıl aradan sonra döndüğü Galatasaray 'da yine harika bir başlangıca imza atan Bafetimbi Gomis, Beşiktaş derbisinde ilk 11'de sahaya çıkmaya hazırlanıyor. 36 yaşındaki santrfor, kondisyon açısından takım seviyesinin altında görünse de, iki Barcelona maçı arasında düşünülen rotasyonda Kartal'a karşı Aslan'ın en önemli kozu olacak. Bitirici vuruşlarından bir şey kaybetmeyen Gomis, Barcelona deplasmanında da ikinci yarıda oyuna girip savunmanın arkasına sarkarak fileleri havalandırsa da, attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilmişti. Bu kez Kartal'ı gözüne kestiren Gomis'in sona erdirmek istediği bir seri söz konusu.

29 golle tacı takmıştı

Fransız futbolcu, attığı 29 golle ligi gol kralı olarak tamamladığı 2017-2018 sezonunun yanı sıra bu sezonki transferinin ardından Sarı-Kırmızılı formayla ligde 18 takımın karşısına çıktı. Tecrübeli yıldız, bu 18 takımdan 16'sına karşı gol atmayı başarırken, şu ana kadar sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını boş geçti. Bu derbilerde 2'şer kez görev almasına rağmen fileleri havalandıramayan Gomis, bu defa şeytanın bacağını kırmanın peşinde. Gomis, ligin 2. yarısındaki serüvende Beşiktaş'a, daha sonra da Fenerbahçe'ye karşı gol atarak, bir anlamda gerçek Galatasaraylı olmak istiyor!

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları