Galatasaray'ın sezon başında Atletico Madrid'e transfer olan eski kaptanı Arda Turan'ın adı sarı-kırmızılar ile yeniden anılmaya başlayınca Fatih Terim noktayı koydu.
Galatasaray'ın sezon başında Atletico Madrid'e transfer olan eski kaptanı Arda Turan'ın adı yeni takımındaki ekonomik kriz iddiaları nedeniyle çeşitli basın yayın organları tarafından sarı-kırmızılı takım ile anılmıştı.
Demet Akbağ ile ortak bir arkadaşının doğum gününde Fatih Terim'e konu hakkında bir soru soran İzzet Çapa, başarılı antrenörün dilinden Arda ile ilgili merak edilen soruları aldı.
Habertürk'te yer alan yazıda, "Hocam Arda'nın dönmesi söz konusuymuş. Onu geri alırmısınız" şeklinde soru yöneltiyor
Arda hakkında düşüncelerini oldukça net bir şekilde açıklayan Terim, şu ifadeleri kullanıyor, "Arda Galatasaray Kulübü'nün yetiştirdiği bir değerdir ve kulübün kapısı ona her zaman açıktır"
Çapa'nın Terim ile Arda konusunda yaptığı sohbet sonrasında Habertürk'te kaleme aldığı yazısında şu ifadeleri kullanması dikkatlerden kaçmıyor.
"Hafifçe gülümsedi Fatih Hoca. Sonra Müzeyyen Abla'nın "Gönül kapım açık, çalmadan gir içeri" şarkısını mırıldanmaya başladı. Eh bu kadar mesaj da yetti aslına bakarsanız... Bana sorarsanız Arda artık yuvasına, Galatasaray'a dönüyor. Tabii bu sadece, amatör futbol yorumcusu İzzet'in tahmini... "