"Gösterdiğin cesaret hepimize..."

Galatasaray'ın Genoa ile oynadığı hazırlık maçında son penaltıyı kaçıran Hüseyin Tokmak'a Galatasaraylı oyuncular ve alt yapıdaki arkadaşlarından büyük destek geldi.

Galatasaray'da Genoa ile oynanan ve penaltılarla kaybedilen maçın ardından penaltı kaçırdı diye bazı taraftarlardan tepki alan 18 yaşındaki Hüseyin Tokmak'a A takımdaki abileri ile alt yapıdaki arkadaşlarından büyük destek geldi.

Sağ bek mevkisinde görev alan ve maçın 88. dakikasında Sabri Sarıoğlu'nun yerine oyuna dahil olan Hüyesin Tokmak penaltılara giden karşılaşmada son penaltıyı atamayınca karşılaşmayı kazanan taraf Genoa oldu. Geçen sezon A2 Ligi'nde gösterdiği performansla Fatih Terim'in dikkatini çeken ve zaman zaman A takımla antrenmanlara çıkan genç oyuncu son penaltıyı kaçırınca sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına da girdi.

Maçın ardından A takım oyuncuları morali bozulan oyuncuya moral vererek, "Kim penaltı kaçırmıyor?" diyerek teselli ettiler.

Mikro blog sitesi üzerinden yapılan yorumlarda bazı kesimlerin eleştirdiği oyuncuya en büyük destek de sarı-kırmızılı takımın alt yapısında görev yapan arkadaşlarından geldi. "Seninle gurur duyuyoruz", "senin cesaretin herkese örnek" olsun şeklinde tweetler atarak Hüseyin'e moral verdiler.

1994 doğumlu sağ bek oyuncusu hatırlanacağı üzere geçen sezon gösterdiği performans ile bu sezonun başında U20 milli takımına çağrılmıştı.

İŞTE HÜSEYİN TOKMAK'A GELEN DESTEK TWETLERİ

@Sadikcftpnr; sıkma canını senin kaliten ortada kardeşimm

@orhan_samet; tokmak sıkma sen canını seni bilen biliyooo zatenn

@uygarustunn; messi kaciriyo sen kacirsan nolur sıkma canini

@Mert5Yildiz; gurur duyuyoruz tokmak.gösterdiğin cesaret hepimize örnek olsun.

@HasanHKesen; kaçırdığın bir penaltı olsun ilerde vereceğin hizmetlerin yanında değeri yok

GENOA MAÇININ ÖZETİ




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları