Gözü 4. yıldızda

Selçuk İnan, Galatasaray'ın İngiltere'de yaptığı çalışmalar öncesi yaptığı açıklamada yeni sezon hedeflerinden bahsetti.

Galatasaray'ın yıldız ismi Selçuk İnan, yeni sezon hedefleri hakkında ve TFF'nin yabancı statüsü kararı hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu.

Selçuk yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ve bu çalışmalarının meyvelerini sezon sonunda şampiyonlukla almak istediklerini söylerken, ''Yoğun şekilde iyi çalışıyoruz. Dün de bir hazırlık maçı yaptık. Bizim kendimizi görme adımıza iyi oldu. Kamp yoğun geçiyor. Artık son birkaç gün. Bunu da iyi geçirip, İstanbul'a döneceğiz. Her sene daha zor geçecek diye düşünüyoruz. İki sene üst üste şampiyon olduk. Hedefimiz bunu üçe çıkarıp 4. yıldızı takmak. Biz yine en iyi şekilde çalışıp ipi göğüslemek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Rakiplerinin Avrupa kupalarında oynamama ihtimalleri olduğu hatırlatılan Selçuk, bunun kendileri için bir avantaj olmadığını belirterek ''Bazen UEFA Kupası'nda ya da Şampiyonlar Ligi'ndeki bir  galibiyet ligi olumlu etkiliyor. Yorgunluk açısından biraz etkiliyor olabilir. Ancak rakiplerimiz de çok güçlüler. Bizi zorlayacaklarını düşünüyorum. Bu sene farklı geçecektir'' dedi.

YABANCI SINIRLAMASI YORUMU

Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı yabancı sınırlaması kararı hakkında da konuşan başarılı oyuncu, bunun Türk oyuncularını fazla etkilemeyeceğini ve serbest kalmasının da kendileri adına bir sorun oluşturmayacağını söylerken, ''Bu çok hassas bir konu. Birçok kulübü zor durumda bıraktı. Biz Türk oyuncuları çok etkileyeceğini düşünmüyorum. İsterse serbest kalsın, bizden daha iyisi gelecekse gelsin oynasın. Bunda bir kriter olabilir. Geçen sene ile çok fark olacağını düşünmüyorum. Yine 6 yabancı sahada olacak. Bize daha çok iş düşecek ve biz de bunun altından kalkacağız'' ifadelerini kullandı.

Selçuk, Şampiyonlar Ligi'nde kalıcı olmak istediklerini ve bunun için de ilk hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu dile getirdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları