Gözümüz gurbetçilerde

Önümüzdeki sezon kadrosundaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü gurbetçi yıldızlara dikti. Haberin detayları burada...

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılarda Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim; Hamit Altıntop, Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Sercan Sararer'i transfer etmek için girişimlerine hız verdi.

Zaman Gazetesi'nin haberine göre; Başkan Ünal Aysal ile Fatih Terim de yaptıkları her açıklamada yerli oyuncuların önemine dikkat çekerek, "Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmak istiyoruz. Bunun için yabancılardan çok yerli transferine öncelik vereceğiz." ifadelerini kullanıyor.

Florya'daki zirvenin esas konusu Real Madrid'in yıldızı Hamit Altıntop'tu. Listenin diğer isimleri; Hamburg'un 20 yaşındaki yeteneği Gökhan Töre, Kaiserslautern'in sol kanadında görev yapan Olcay Şahan ve A Milli Takım'da başarılı bir performans ortaya koyan Fürth'te ter döken Sercan Sararer oldu.

Yaklaşık bir aydır gurbetçiler ve kulüpleriyle temasa geçen Sarı-Kırmızılı idareciler, transfere son noktayı koymak için UEFA'nın şike iddiaları sebebiyle Türk kulüpleri hakkında alacağı kararı bekliyor.

Başkan Aysal'ın, "UEFA'nın bize yönelik bir ceza verme ihtimalini kesinlikle düşünmüyorum. Ancak karar çıkmadan da transfer yapmamız doğru olmaz." açıklaması üzerine Cim Bom transferi ağırdan alıyor.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları