Günün dedikodusu: "Sneijder’i satıyoruz"

Wesley Sneijder için Cengiz Özyalçın’ın dost sohbetinde, “Sneijder’i satıyoruz. 7.5 milyon euro gelecek” dediği belirtildi.

Galatasaray'da Wesley Sneijder için ayrılık rüzgarları esmeye başladı.

Jose Mourinho'nun Manchester United'ın başına geçmesinin ardından İngiliz ekibinin, Hollandalı oyuncu Wesley Sneijder'in menajeriyle temas kurması sonrası Galatasaray yönetiminin, Wesley Sneijder'in satılmasını masaya yatırdığı öğrenildi.

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın'ın yakın çevresine, Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder için, "Sneijder'i 7.5 milyon Euro'ya satabiliriz. Buradan gelecek parayla elimiz çok rahatlayacak" dediği idda edildi.

32 yaşındaki yıldız Wesley Sneijder'e ABD'den de teklifler geldiği öğrenildi.


G.Saray 'da 7 kupa kaldırdı 

2012-13 sezonunda geldiği G.Saray'da 142 maça çıkan Sneijder, 40 gol 27 asistlik bir performans sergiledi. Hollandalı, sarı-kırmızılı formayla 2 lig, 3 Türkiye Kupası, 2 de TFF Süper Kupa sevinci yaşadı.

Onu satanı biz de satarız

Wesley Sneijder'in satılacağı yönünde haberler çıkması Galatasaraylı taraftarları çılgına çevirdi. Sarı-kırmızılılar, yönetime büyük tepki gösterdi. Twitter'da organize olan Galatasaraylı futbolcuseverler "Sneijder'i satanı biz de satarız" tweet'leri atarak Hollandalı'nın takımda kalmasını istediler..





Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları