Gurbetçi avı! 3 önemli isim...

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un İngiltere'ye giderek gurbetçi üç ismi takibe aldığı ve sonrasında teknik direktör Fatih Terim'e rapor vereceği belirtildi.

"Galatasaray'da transfer bitmez" sözü gerçek oluyor! Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da önemli işlerin altına imza atan ve yaptığı transferler ile de tüm Avrupa'da ses getiren Galatasaray, yeni sezon planlamasını da şimdiden yapmaya başladı. Yeni sezonda transfer edilecek oyuncuları şimdiden takip etmeye başlayan Galatasaray Yönetimi'nin İngiltere'ye çıkartma yaptığı iddia edildi.

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un İngiltere'ye giderek Kerim Frei ve Jem Karacan'ın yanı sıra ismi sır gibi saklanan gurbetçi bir ismi izlediği ve teknik direktör Fatih Terim'e rapor vereceği belirtildi. Fatih Terim'in ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Kerim Frei için nabız yoklamaya devam eden sarı-kırmızılı yönetimin sezon sonunda Fulham ise masaya oturması ve transfere nokta koyması bekleniyor.

2011 yılında Grasshoppers'tan Fulham'a transfer olan genç oyuncunun Londra temsilcisi ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kerim Frei'nin transferinin 3 milyon euroya noktalanması bekleniyor.

Milli Takım tercihini Türk Milli Takımı'ndan yana kullanan 19 yaşındaki futbolcu, bu sezon kısa bir süre Championship ekiplerinden Cardiff City'de forma giydi. Fulham ile 2015'e kadar mukavelesi bulunan genç futbolcuyu Fulham'ın da kadroda tutmak istediği bilinirken yaz transfer dönemi hem Kerim Frei hem Fulham, hem de Galatasaray ile Beşiktaş açısından bir hayli çekişmeli geçecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kerim Frei için şu açıklamalarda bulunmuştu; ''Kerim Frei'yi geçen sene izlettirdik onu. Fulham'da oynadığı için kulübün haberi olmadığı için bir şey yapamam ben dedi. Her türlü gençte ısrar ettiğimiz için Frei için de ısrar edeceğiz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de onunla ilgileniyoruz.''

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları