Haberler kötü! Arshavin...

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Rus yıldız Andrei Arshavin konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terim'in istediği Arshavin için Gunners'ta yaşanan gelişmeler içaçıcı değil...

Kaptan Arda Turan'ın İspanya'ya gitmesinin ardından Teknik Direktör Fatih Terim'in B planı devreye giriyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Terim'in onay verdiği Arsenalli orta saha oyuncusu Emmanuel Eboue'nin transferinin ardından Andrei Arshavin'in için nabız yokluyor ancak Gunners cephesinden gelen haberler pek de iyi değil.

Arsenal'in Rus yıldızı Andrei Arshavin ise bugün Arsenal'in Newcastle United ile oynayacağı maç için menajer Arsene Wenger tarafından maç kadrosuna dahil edildi. Türk spor basını Andrei Arshavin'in Galatasaray'a transfer olacağını iddia etse de hem Arshavin hem de Arsene Wenger, transfer süreci hakkında oldukça soğukkanlı davranmaya devam ediyor.

Arsene Wenger, Arshavin'in Nasri ve Fabregas'ın takımdan ayrılacak olmasından dolayı transferini veto ederken; Arshavin de konu hakkında yaptığı açıklamada transfer spekülasyonları ile ilgilenmediğini ve Arsenal'de kalacağını ifade etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Andrei Arshavin'in transferi konusunda temkinli açıklamalarda bulundu. Terim, Arshavin'i 'Kim istemez' açıklamasını yaparken; bu transfer sürecinin maliyet faktörü ile direkt olarak alakalı olduğunu belirtti.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları