Hakan Çalhanoğlu'ndan Beşiktaş'a Galatasaray cevabı

Milan'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Beşiktaş'ın kiralama teklifine "Galatasaraylıyım ve Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynarım" cevabı vererek siyah-beyazlıları şoka uğrattı.

Ezeli rakibimiz Beşiktaş, Milan'da forma giyen Türk futolcu Hakan Çalhanoğlu için transfer görüşmesi yaptı. Ekonomik sıkıntılar çeken Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu kiralık ya da bonservisiyle göndermek isterken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, milli futbolcunun cevabıyla adeta şoka uğradı.

Ekonomik sıkıntılar çeken, Pepe'nin maaşını ödeyemeyen ve Portekizli stoperin sözleşmesini fesheden Beşiktaş, birçok oyuncuyla aynı sorunu yaşarken, Hakan Çalhanoğlu'nu kiralamak istediğini Milan'a bildirdi. İtalyan yetkililer şaşırmalarına rağmen bu teklifi kabul ettiler, ancak Hakan Çalhanoğlu, siyah-beyazlılara flaş bir yanıt verdi.

Hakan Çalhanoğlu, Fikret Orman ile görüşmesinde, "Türkiye'de sadece Galatasaray forması giymek istiyorum. Bunu daha önce de söyledim. Şu an Türkiye'ye gelmek gibi bir düşüncem yok ama gelirsem de o takım Galatasaray olacak. Teklifinize teşekkür ederim" diyerek Beşiktaş'ı reddetti.

Galatasaraylı olduğunu her fırsatta açıklayan Hakan Çalhanoğlu'nun bu cevabı üzerine Beşiktaş cephesi büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları