Hakan Çalhanoğlu'ndan kötü haber!..

Galatasaray'da Roberto Mancini'nin transfer listesinin üst sıralarında kendine yer bulan Hakan Çalhanoğlu, kulübü ile sözleşme uzatacağının sinyallerini verdi.

-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'a, transfer listesinin üst sıralarında yer alan Hamburglu Hakan Çalhanoğlu'ndan kötü haberler geldi. Hamburg Sportif Direktörü Oliver Kreuzer, genç oyuncu ile sözleşme uzatmak üzere olduklarını söylerken, Hakan da takımdan ayrılma düşüncesinin olmadığını belirtti.

Menajer Bektaş Demirtaş ile sürekli iletişim içinde olduklarını ifade eden Kreuzer, "Tatilde bile iletişimi kesmedik. Şu anda görüşmeler iyi gidiyor. İki taraf da iyi bir yola girmiş gibi görünüyor. Anlaşmaya yaklaştık. Hakan'ın bizimle uzun süre kalacağını düşünüyorum" diye konuştu.

HAKAN ÇALHANOĞLU: "YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Hakan ise röportaj vermesinin yasaklanmasına neden olan "Galatasaray'da oynamak hayalim" sözleri ile ilgili, "Çok fazla yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ben sadece küçüklüğümden bu yana Galatasaray taraftarı olduğumu söyledim. Şu anda tek söyleyebileceğim, Hamburg'da uzun süre kalmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

19 yaşındaki yıldız adayı 2. yarıyı iple çektiğini vurgularken, "Daha iyi bir ikinci yarı oynamak istiyorum. Sezonun başında çok da iyi durumda değildim" dedi ve Kreuzer de, "Sanırım Hakan gerçek performansını 2. yarıda göstermeye başlayacak, aynı Karlsruhe'de olduğu gibi..." diyerek onu onayladı.

Genç yıldız adayı, bir süre önce verdiği röportajda Galatasaray ile görüştüklerini ve Roberto Mancini ile çalışmak istediğini kaydetmişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları