Hakemler böyle yemin edecek! İşte yeni metin...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bağlı kurullara yemin şartı getirdi. TFF, hakem ve gözlemcilerin mal beyanında bulunmasını istiyor.

Türk futbolunda görülmemiş bir uygulamaya imza atarak TFF'ye bağlı kurullara 'yemin' şartı getiren Mehmet Büyükekşi yönetimi, profesyonel liglerde görev yapan tüm hakem ve gözlemcilerden de en geç 1 ay içinde kapalı zarf içinde notere mal beyanı sunmalarını istedi.

7-8 HAKEME DAHA SÜPER LİG FIRSATI DOĞDU

Geçen sezon ikinci yarıda terfi ettirilen 3 isimle dahi kadronun 27'ye çıkabildiği düşünüldüğünde 8 Mart'ta mağdur edilenler için kadroda devam hakkı sağlanmış oldu, klasman düşme kalktı. Ayrıca Fırat Aydınus, Halis Özkahya, Hüseyin Göçek gibi emekliye ayrılanlar; VAR kadrosuna geçecek olanlar derken, yeni boy göstermeye başlayan Cihan Aydın, Adem Cinek, Emre Kargın, Turgut Doman başta olmak üzere 7-8 hakeme daha Süper Lig fırsatı doğdu.



YENİ İSİMLER BEKLENİYOR

65 yaş sınırından bırakanlar bu sayede dönebilecek. Normalde Süper Lig gözlemcisi olup MHK'ya girdiklerinden dolayı Murat Ilgaz, Ahmet İbanoğlu ve Aytekin Durmaz da kadroda yer alamıyor. Taze gözlemci olarak Halis Özkahya, Hüseyin Göçek, İsmet Arzuman, Cem Papila gibi isimlerin kadroda yer alması bekleniyor. Bu arada Süper Lig maçlarındaki hakemlerin notları da stattakiyle karantinadakinin ortalaması alınarak hesaplanacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları