Hamit'in 'file' hasreti

Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Hamit Altıntop'un şanssızlığı, sarı kırmızılıların Alanya kampında da devam ediyor.

Hamit Altıntop'un şanssızlığı, sarı kırmızılıların Alanya kampında da sürüyor!

Kariyerinde uzaktan attığı gollerle bilinen ve 2009 yılında Kazakistan'a attığı gol sonrası Puşkaş ödülüne layık görülen Hamit Altıntop bu sezon direkleri geçemiyor. G.Saray'daki futbolunu bir türlü gol ile süsleyemeyen tecrübeli futbolcunun dün antrenmanda çektiği bir şutun direkten dönmesi, "Yine mi! Burada da direk" esprilerine neden oldu.

Bu sezon transfer olduğu sarı kırmızılı takımda 14 maça çıkıp 12 isabetli uzaktan vuruşa imza atan Hamit'in tam 4 şutu direkten döndü. Milli futbolcu, Manchester United, Braga, Fenerbahçe ve Karabük kalelerini direkte patlayan şutları ile sallamış ama yıkamamıştı.

Samuray Hamit

G.Saray'ın Alanya kampındaki antrenmanına bere ile gelen Hamit Altıntop'un, çalışmanın sonlarına doğru beresini çıkarınca saçlarını tepeden bağladığı görüldü. Sarı kırmızılı futbolcunun "Samuray" stili saçları tüm takımın ilgi odağı oldu.

Ara transfer başlıyor


Futbolda ikinci transfer ve tescil dönemi bugün resmen başladı. Profesyonel liglerde ikinci transfer dönemi, 28 gün sürecek. 1 Şubat Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları