Hamza Hamzaoğlu: "Üzgünüm..."

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe ile berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe ile berabere kaldıkları maçın ardından konuştu. 
 
"İYİ OYNAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZÜNTÜLÜYÜM"
 
Hamza Hamzaoğlu beraberlikten çok mutlu olmadığını belirterek, "Gitmiş olan maçtan 1 puan almak bizi rahatlattı ama çok da memnun değilim. Kazanmak istiyorduk ama kazanmak için iyi futbol hedefliyordum. İyi oynamadığımız için biraz üzüntülüyüm. Kaybettiğimiz maçta 1 puan almak sevindirici gibi gözükse de çok da mutlu olduğumu söyleyemem. Geriden gelip 1-1 beraberlikle tamamladık. Şükürler olsun diyoruz. En azından mağlubiyetten iyidir. " dedi. 
 
"BURADA, BU ATMOSFERDE OYNAMAK KOLAY DEĞİL"
 
İlk yarıda daha kötü görünmeleri hakkında konuşan Hamzaoğlu, "İlk yarıda anlamsız bir şekilde bazı oyuncularımız rakibin üzerine gitmek isterken bazı oyuncularımız geride kaldı. Birlikte haraket edemedik. İkinci yarıda biraz toparlandık. Burada bu atmosferde oynamak kolay değil. Zor olmasına rağmen teslim olmayıp 1 puan aldığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu. 
 
"OLCAN ORAYA GİTMEKLE İYİ YAPTI"
 
Olcan Adın'ın golü atmasıyle ilgili de konuşan sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, "Yan top olduğunda o topun kime geleceği belli olmaz. İki uzun oyuncu arasında top Olcan'a geldi. İyi yaptı oraya gitmekle. Şimdi ligdeki maçlara ve Şampiyonlar Ligi'ne bakacağız" ifadelerini kullandı. 
AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ BASKI OLUŞTURDU MU?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Kadıköy'de elleri, ayakları titiryor" sözlerinin baskı olup oluşturmadığı hakkındaki bir soruya cevap veren Hamzaoğlu, "Hiç öyle bir tablo olmadı. Oyuncularımda da böyle bir şey olmadı. Fenerbahçe'nin sahasında bizimle oynaması onlar adına motivasyon. Oyunumuzu oturtamayınca bir türlü dengeyi kuramadık" diye konuştu.

HAMZAOĞLU'NDAN FENERBAHÇE'YE GÖNDERME!

Her sezon Kadıköy'deki derbi öncesi "Galatasaray kazanamıyor" sözlerini söylenmesinin hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, "Kazanmak istiyoruz belki kazanabilirdik. Ancak bundan daha önemli şeyler var. Bu şampiyonluklardan önemli değil. Ayrı bir yarışma alanı açarsak belki önemli olabilir ama bizim için önemli değil" ifadelerini kullandı.

Geride tamamladıkları ilk yarı sonunda soyunma odasındaki konuşmalarını paylaşan Hamzaoğlu, "Daha cesaretli oynamamız gerektiğini konuştuk. 'Çekinmenin bir anlamı yok. Yenilirsek bu ilk kez olmayacak' dedik. Rakip alanda ve daha yakın oynamamız gerektiğini konuştuk. Mesafelerimiz açıldı ve basit top kayıpları yaptık ki bu durum takımımıza yakışmıyor. İlk yarıda kendimiz gibi oynayamadık. İyi taraflarımızı ön palana çıkarmamız gerekirdi ama başaramadık" değerlendirmesinde bulundu.

"PODOLSKI DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRDİ"

Hamzaoğlu, Podolski'nin derbi maçtaki performansıyla ilgili bir soru üzerine, "Belki Benfica maçındaki aşırı performansının yorgunluğu hala devam ediyordu ama bugün onun oyunundan ben de memnun değildim. Daha iyisini yapabilirdi. Onun kanadından daha etkili olmamız gerekirdi. Ancak takımın geneli, özellikle ilk yarıda beklediğimiz oyunu ortaya koyamadı" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin ilk golündeki ofsayt tartışmasının aktarılması üzerine, görüntüyü izlemediğini dile getirdi.

Derbiye yedek başlayan Burak Yılmaz'ın durumuyla ilgili de bilgi veren Hamzaoğlu, "Onu birden bire 90 dakika sahaya sürüp, aşırı yüklenmek istemedik. İyileşmesi için biraz zaman tanıdık. Bugün de oynadı ve problem yaşamadı. Artık önümüzdeki maça kendisini hazırlayabiliriz" diyerek sözlerini tamamladı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları