Hamza hoca, prensini istiyor

Sarı-Kırmızılılar, bir kez daha Oumar Niasse'ı gündemine aldı. Hamza hoca, kendisine mesaj gönderen eski öğrencisinin transfer edilmesi için yönetime rapor sundu.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosunu yavaş yavaş şekillendiriyor.

Önce Bilal Kısa ile anlaşan, ardından Sabri ile sözleşme yenileyen Sarı-Kırmızılılar, şimdi de Akhisar’da yıldızını parlattıktan sonra gittiği Lokomotiv Moskova’da 4 gol atan Oumar Niasse’ı gözüne kestirdi. Eski hocası Hamza Hamzaoğlu’na mesaj gönderen ve kendisiyle yeniden çalışmak istediğini bildiren Senegalli forvet, Akhisar’dan ayrılırken, Rusler bonservisine 5 milyon Euro ödemişti. Telefonda yaptığı görüşme sonrası, yönetime rapor sunan Hamza hoca, “Niasse’ı alalım” talebinde bulundu. Sarı-Kırmızılılar da bunun üzerine harekete geçip, temas kurdu. İlk gelen haberler, Rus kulübünün bu transferden zarar etmek istemediği yönünde. Bu da, oyuncuyu 5 milyon Euro’dan aşağı bırakmayacaklarını gösteriyor. Ancak Niasse’ın yönetime bastırması halinde, bonserviste indirime gitmeye ikna olabilirler. Bunun için de 25 yaşındaki futbolcuya, “Kulübüne baskı yap” mesajı gönderildi.

Orta alanda değişim

Niasse’ın da gündeme gelmesiyle, Hamza hocanın kafasındaki ilk kurgu belli oldu. Önde Burak, solda Niasse, forvet arkasında Sneijder, sağda Yasin, orta alanda da Melo’nun gönderilerek Bilal-Selçuk ikilisinin gövrev yapması düşünülüyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları