Helal olsun sana Selçuk!

Galatasaray idarecileri Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu ile yaptığı toplantıda Selçuk İnan'ın "Ben Galatasaray'ın çocuğuyum. Önemli olan biz değil; takım. Yedek kalmaktan gocunmam" dediği belirtildi.

Tolga Ciğerci ve Nigel de Jong ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da bu durum büyük bir büyük bir forma savaşı yaşanmasını sağladı. Kamuoyundaki tüm tartışmalar ve iddiaların aksine Selçuİnan ve yeni transferler arasında yaşanan forma savaşının oyunculara olumlu şekilde yansıdığı ifade edildi.

İdmanlarda, tüm oyuncular performanslarını üst seviyede tutmaya çalışırken, kıran kırana mücadele ortaya koyuyor.

Florya'ya üs kuran Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu forma savaşının takımda ayrışmalara yol açmaması için büyük çaba harcarken, Kayserispor maçında oyundan alınan Selçuk İnan'dan da olumlu tepki aldı.

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnanMehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu ile yaptığı görüşmede rekabette hazır olduğunu belirtirken, "Forma savaşından da çekinmem, yedek kalmaktan da gocunmam. Galatasaray'ın çocuğuyum, önemli olan biz değil, takım" diye konuştu.

Bu durum Galatasaray yönetimini oldukça memnun etti.

158 KARŞILAŞMANIN 14'ÜNDE OYUNDAN ÇIKTI

2011-12 sezonunda Trabzonspor'dan transfer edilen Selçuk İnanSüper Lig'de 158 kez Galatasaray formasını giydi.

31 yaşındaki futbolcu Selçuk İnan, ilk 11'de başladığı bu maçların sadece 14'ünde kenara gelirken Galatasaray kariyeri boyunca sakatlıklar dışında ilk kez Kayseri karşısında 45. dakikada oyundan alındı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları