'Her türlü evet'

Galatasaray'da Felipe Melo'nun gelecek sezonda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Yıldız oyuncu fedakarlık yapmaya hazır...

Yıllık ücretinde fedakârlık yapmaya hazır olduğunu belirten Melo, bonservis konusu çözülemezse Galatasaray'da 1 yıl daha kiralık oynayabileceğini söyledi.

Galatasaraylı taraftarlar, Felipe Melo transferinin akıbetini merakla bekliyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin Juventus’la bonservis pazarlıkları sürerken, Brezilyalı futbolcu, Başkan Ünal Aysal’dan gelen, “Ücretinde fedakârlık yapmalı” çağrısına olumlu yanıt vermişti. Ancak Galatasaray cephesi, İtalyan kulübüyle henüz anlaşma zemini sağlayamadı. Her ne kadar Melo, Juve’ye kesinlikle dönmeyeceğini duyursa da, Çizme temsilcisi Sambacı’yı ucuza bırakmaya yanaşmıyor. Galatasaray bu nedenle farklı formüller üretmeye çalışıyor. Bunlardan biri de, Felipe Melo’nun 1 yıllığına daha kiralık olarak alınması. Brezilyalı futbolcunun bu fikre de olumlu geri dönüş yapması, yönetimi bir kez daha harekete geçirdi.

Bir kez daha masaya...


Sarı-Kırmızılılar’ın Juventus’la bir kez daha masaya oturarak, bu kez Felipe Melo’nun tekrar kiralanması konusunu görüşeceği öğrenildi. Bununla beraber Sambacı’nın yine ücretinde indirime gitmesi de beklentiler arasında yer alıyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları