Herkesin düşüncesi Devler Ligi

Galatasaray 23 Mayıs'taki kongre için geri sayıma geçerken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, öğrencilerini seçim gündeminden uzak tutmak için yoğun mesai harcıyor.

Galatasaray camiasında artık kongreye odaklanmış durumda. Her gün adayların ve destekçi grupların değiştiği camiada, 23 Mayıs’taki seçimi kimin kazanacağı merak konusu olurken, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bambaşka bir gündem söz konusu. Sezon sonuna kadar göreve gelen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, öğrencilerinin bu seçim gündeminden etkilenmemesi için yoğun mesai harcıyor. “Bizim işimiz sahada” diyen 45 yaşındaki çalıştırıcı, “Hepimizin görevi belli. Şampiyon olup, 4. yıldızı takmamız gerekiyor. Dışarıda olup bitenler bizi ilgilendirmez. Her maçımız bir final. Hepsine ayrı ayrı motive olarak, kazasız belasız şu dönemi atlatalım. Hep aynı şeyi söylüyorum, ipler bizim elimizde. Sahaya bu bilinçle çıkalım. Kazandığımız sürece zirvede biz olacağız” dedi.

Devler Ligi’ne bel bağladılar

Hamza hoca takımını seçim gündeminden uzak tutmaya çalışırken, başkanlığa adaylığını koyan isimler de şampiyonluğa, dolayısıyla Şampiyonlar Ligi’ne bel bağlamış durumda. UEFA’nın vereceği para miktarının katlanmasıyla, tüm adaylar gözünü Avrupa’daki başarıya çevirdi.

İşte Aysal’ın 10 Nisan sırrı

Galatasaray’ın eski başkanı Ünal Aysal, seçimle ilgili verdiği demeçte 10 Nisan’ı işaret edince, yeniden aday olacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Ancak Aysal’ın, aday olmak gibi bir düşüncesinin kesinlikle bulunmadığı belirtiliyor. Aysal’ın 10 Nisan’dan kastının ise hangi adaya maddi-manevi destek vereceğini karar bağlamasıyla ilgili olduğu öğrenildi.

Her gün yeni aday çıkıyor

Kulübün borçları nedeniyle herkesin görevden kaçtığı yönünde iddialar ortaya atılırken, bu görüşün tam aksine neredeyse her gün başkanlığa yeni bir aday çıkıyor. Adaylığını ilk açıklayan isimler Adnan Öztürk ve Turgay Kıran’dı. Ayrıca Mehmet Helvacı ile Dursun Özbek de kongrede aday olacak. Son olarak Mustafa Cengiz adaylığını açıkladı. Petrol ve akaryakıt işiyle uğraşan Cengiz, dengeleri değiştirmeye hazırlandığını söyledi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları