Hocanın uyarısı ve Hamit gelişmesi

Galatasaray, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın puan kaybetmesiyle avantaj sağladı. Sarı-Kırmızılılar, ele geçirdiği fırsatı tepmek istemiyor. Detaylar...

Galatasaray, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın puan kaybetmesiyle avantaj sağladı. Bugün Gençlerbirliği’ni konuk edecek Sarı-Kırmızılılar, ele geçirdiği fırsatı tepmek istemiyor. Aslan, zorlu sınavdan galip ayrılarak kalan Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçına rahat girmek istiyor.

Başkent temsilcisi karşısında 11’ini belirleyen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, oyuncularından rehavete kapılmamalarını istedi.

Talebelerine ‘şampiyonluk’ kelimesini yasaklayan Hamzaoğlu, “Her şey bitmeden şampiyonluğu konuşmanızı bile istemiyorum. Futbolda son düdük çalmadan maç bitmez. Kendi göbeğimizi kesmek bizim elimizde. Maçlarımızı kazanmak zorundayız. Rakiplerin puan kaybetmesi umrumda değil. Daha ciddi olmalıyız.” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Hamzaoğlu, ayrıca sarı kart sınırında bulunan oyuncularını uyararak Beşiktaş maçını düşünüp dikkatli olmalarını istedi. Galatasaray’da Semih Kaya, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Yekta Kurtuluş, Olcan Adın ve Hamit Altıntop, Gençlerbirliği mücadelesinde kart görürse derbi maçında cezalı duruma düşecek.

Gençlerbirliği ile bugün Arena’da karşılaşacak olan Galatasaray’da, kaleci Fernando Muslera, cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Başarılı antrenör, Uruguaylı’nın yerine kalede Sinan Bolat’a şans verecek. Sağ kanatta Emre Çolak ve Bruma arasında henüz kararını vermeyen genç teknik adam, maç saatinde kararını verecek. Sarı-Kırmızılı ekipte ayrıca Hamit Altıntop sevinci yaşanıyor. Bir süredir takımla antrenmanlara çıkan Hamit, bugün Hamzaoğlu’ndan görev bekleyen oyuncular arasında yer alıyor.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları