Sneijder, yönetimle yaptığı görüşmede uzun yıllar Galatasaray'da görev yapmak istediğini söyledi.
Galatasaray'da 4 gözle beklenen imza önümüzdeki hafta atılacak. Sarı kırmızılıların ikinci kaptanı Wesley Sneijder, kulüple olan sözleşmesini uzatacak. Hollandalı yıldız, Galatasaraylı forma altındaki macerasına 2018 yılına kadar devam edecek. Ancak bununla da kalmayacak. Geçen sezon Prandelli döneminde Selçuk İnan’ın ardından 2. kaptanlık görevine getirilen Wesley Sneijder, sarı kırmızılı yönetimle yaptığı görüşmede düşüncelerini ve kulübe olan bağlılığını anlatıp “G.Saray’da teknik adam olarak da görev almak istiyorum” dedi.
‘GÖNÜL BAĞIM VAR’
Hollandalı yıldızın bu sözleri esprilere de neden oldu. Hamza Hamzaoğlu da G.Saray’da futbol oynadığı dönemde sarı kırmızılı kulübün 2. kaptanlığını yapmış ve ardından teknik adam olarak göreve gelmişti. Sneijder’in de bu yolu takip edebileceği sözleri keyifleri biraz daha artırdı. Görüşmeler esnasında tecrübeli oyuncu yönetime “İlk geldiğim günde söylemiştim. Benim hedefim Galatasaray’da bir efsane olmak ve tarihe adımı yazdırmak. Oğlum burada İstanbul’da doğacak ve Türkiye’de büyüyecek. Galatasaray’a gönül bağım var. İleride futbol hayatımı tamamladıktan sonra Galatasaray kulübüne antrenör ve teknik adam olarak da hizmet etmek istiyorum. Hedeflerim arasında bu da var” diyerek görüşlerini ortaya koydu.
Wesley’den bir iyi haber daha
Galatasaray 2. kaptanı Wesley Sneijder, 2018 yılına kadar uzatılacak olan kontratında maç başı ücretinde indirime gitti. Sarı kırmızılı yöneticilerin, oyuncunun kendisi ve menajeri ile yaptığı görüşmelerde önceki kontratın maç başı ücreti hariç tüm şartları aynı tutuldu. Yıldız futbolcu maç başı ücretinde indirime gitmeyi kabul etti ve 25 bin Euro’dan 20 bin Euro’ya indirmeyi kabul etti.