Huntelaar'dan Sneijder'e tavsiye

Schalke ve Hollanda Milli Takımı'nın golcü futbolcusu Klass Jun Huntelaar, Hollanda Milli Takımı'na alınmayan Wesley Sneijder hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bundesliga ekibi Schalke 04'ün forvet oyuncusu Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder'in Hollanda Milli Takımı'ndaki yerini geri alabilmesi için Galatasaray'da eski formunu yakalaması gerektiğini belirtti.

Inter Milan'da oynadığı sırada 2010 yılında dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen ve Jose Mourinho'nun teknik direktörlük yaptığı dönemde Serie A ekibinin bir sezonda lig, İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasında önemli pay sahibi olan Sneijder, Galatasaray'da geçtiğimiz sezon beklenen performansı sahaya yansıtamaması üzerine ilk olarak Haziran ayında Hollanda Milli Takımı'ndaki kaptanlık görevini kaybetti.

Hollandalı yıldızın Portekiz ile oynanacak hazırlık maçının kadrosunda yer almaması ise Van Gaal'in Sneijder'i milli takımda düşünmediği dedikodularını alevlendirdi.

Bu konu hakkında görüşleri sorulan Huntelaar, kulüp seviyesinde etkileyici performanslar sergilemekten uzak kalan oyuncuların çok donanımlı olsalar bile milli takıma alınmayabileceklerini ifade ederken, şu şekilde konuştu:

"O'nun için önemli olan kendini kulübünde göstermesi. Kulüp seviyesinde iyi oynarsanız, sonrasında milli takıma davet edilmeyi hak edersiniz. Bu işin yolu bu."



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları