İbre değişmeye başladı, ama...

Fatih Terim, gelecek sezonunun takımı için bazı değerlendirmeler yapmaya devam ediyor

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim savunmada Emmanuel Eboue'nin yokluğunda çeşitli alternatifler denemeye devam ederken, defans kurgusunda kararsızlık yaşıyor.

Defansın ortasında Semih Kaya'dan vazgeçmeyen deneyimli teknik adam Tomas Ujfalusi'yi hem sağ bekte hem de stoperde görevlendiriyor. Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu ve Gökhan Zan'ı değişmeli olarak savunmaya yerleştiren Terim, Gökhan'a ayrı bir parantez açıyor.

Servet ve Sabri'nin bir türlü beklenen seviyeye gelememesinden dolayı sıkıntılar yaşayan deneyimli taktisyen, Ankaragücü maçında ilk 11'de oynattığı Gökhan Zan'ı Bursaspor karşılaşmasında yedekler arasına alırken, Medical Park Antalyaspor mücadelesinde ise yeniden ilk 11'e kaydırdı.

2013 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Gökhan Zan'ın sezon sonunda ayrılmak isteyeceği kulislerde konuşulurken, sözleşmesi sona erecek olan Servet Çetin'e ise henüz yeni bir kontrat önerilmedi. Bu sezon Gökhan ligde 11 maçta ilk 11'de sahaya çıkarken, Servet ise çıktığı 9 maçın yalnızca 4'ünde ilk 11 oyuncusu oldu.

Gaziantepspor karşısında sol bekte Hakan Balta, stoperde Semih Kaya'yı oynatacak olan Terim'in nasıl bir savunma kurgusu ile takımını sahaya süreceği merakla beklenmeye başlandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları