İki ömürlük imza

Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takım için gelecek planları yapmaya devam ediyor. Aysal iki isim için harekete geçecek...

Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim ve Oktay Mahmuti'yi başkanlığı boyunca görevlerinde tutmak için harekete geçiyor.

1+1+1 kontratlı Terim'le play-off öncesi görüşecek Aysal, 2 yıllık 'net' kontrat önerecek. Sözleşmesi gelecek sezon bitecek Mahmuti'ye de "Ben gidene kadar buradasın" diyecek başkan..

Hatırlamanız çok kolay olacak... Ünal Aysal, Adnan Polat'tan G.Saray Başkanlığı'nı devraldığında en büyük soru işareti yeni teknik direktördü. Tabii ki isimlerin başında eski göz ağrısı Fatih Terim geliyordu ve Aysal bu isim üzerinde yoğunlaşırken, kurmayları Gerets'ten başlayarak birçok alternatif hocanın adını yeni başkanın önüne koydu.

Fakat ünlü iş adamı ne yaptı etti, ilk günden beri istediği Fatih Terim'i teknik direktörlüğe getirdi. Taraftar da bu durumdan çok memnundu ama camianın içinde Terim'e güvenmeyenler de mevcuttu. Zaman akıp geçti, bugünlere geldik. Şu anda G.Saray camiasında Terim'e güvenmeyen bir isim yok.

HAVA KATTILAR


Bir de Oktay Mahmuti gerçeği var tabii.. Geçen sezon hiç beklenmedik başarılarını sezon başında Cumhurbaşkanlığı kupasıyla süsleyen G.Saray Basketbol Takımı Koçu da artık kulübün değişilmezlerinden. İlk kez katılığı Eurolig'de neredeyse tur atlatıyordu takımına. Ve bu iki isim büyük bir sinerji yarattı camiada.

Bu yüzden de başkan Ünal Aysal, geçen hafta çok radikal bir karar aldı. 1+1+1 sözleşmesi bulunan Terim'in kontratının her sene yenilenmesini istemeyen başkan, bu yüzden play-off öncesi hocayla masaya oturup 2 yıllık net bir kontrat teklif edecek. Aynı taktiği, gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Mahmuti'ye de uygulamak isteyen Aysal, Mahmuti'ye "Görev sürem bitene kadar (2 yıl daha var) beraber çalışalım" diyecek. İki hocanın da bu teklifleri kabul etmesi bekleniyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları