İlk bomba patladı mı?

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın ilk transferini gerçekleştirdiği iddia edildi...

Galatasaray yönetimi yaklaşık 2 haftadan beri pazarlık halinde olduğu Rumen savunma oyuncusu Cristian Chivu'nun transferini bitirdi. İnter'den bonservis bedeli ödenmeden bedavaya alınacak olan yıldıza yıllık 3 milyon Euro ödeyecek olan Sarı-Kırmızılılar'ın, 31 yaşındaki isimle 3 yıllık sözleşme yapacakları öğrenildi.

Günlerdir UEFA'nın alacağı kararı bekleyen Cimbom, Chivu'nun İnter'den kesin olarak ayrılacağının ortaya çıkması üzerine, dün bir kez daha harekete geçti. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da yaptıkları görüşmede prensip anlaşmasına vardıkları Romen oyuncunun menajeri Becali ile dün bir kez daha görüşen yöneticilerin, 3 yıllık mukavele karşılığında el sıkıştıkları belirtildi.

HAGİ REFERANS VERDİ
Cristian Chivu'nun Galatasaray'ı tercih etmesinde teknik direktör Fatih Terim etkeni ise büyük rol oynadı. Tecrübeli teknik adamın da önce telefonla görüştüğü Rumen oyuncunun transferine bizzat onay verdiği bildirildi. Aslan'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi'den de karakteri hakkında bilgi alınan Chivu'nun transferini en kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, UEFA'nın alacağı kararın ardından, Şampiyonlar Ligi'ne katılmalarında bir sıkıntı olmaması halinde bir ön libero, bir de gole dönük kanat oyuncusu transfer etmeyi planlıyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları