İlk gol, 3 puan demek!

Galatasaray, bu sezon geriye düştüğü maçlardan puanla ayrılmasını bilirken, derbideki rakibi Beşiktaş geriye düşünce yokları oynuyor...

WEBASLAN - Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. 2015 yılının son derbisi zirve yarışı açısından büyük önem taşıyor.

İki ezeli rakibin karşılaşacağı bu mücadelede en dikkat çeken ve belki de derbinin kaderini belirleyecek nokta ise ''İlk gol'' olacak...

ÖNE GEÇERLERSE TEHLİKE...

32 puan ve 10 galibiyetle haftaya giren Beşiktaş ve 26 puan 7 galibiyetle haftaya giren Galatasaray'ın en büyük özellikleri, öne geçtikleri maçlarda aldıkları başarılı sonuçlar. Şenol Güneş önderliğinde sezona çok iyi başlayan Beşiktaş, 10 galibiyetini de öne geçtiği maçlarda aldı. Yani siyah-beyazlı takım bu sezon ligde öne geçtiği maçların hiçbirinde puan kaybı yaşamadı. Aynı şekilde Galatasaray da öne geçtiği maçlarda başarılı bir performans gösterdi ve sarı-kırmızılı takım öne geçtiği 10 lig maçının 7'sini kazandı.

GERİYE DÜŞERSE, GALATASARAY...

Beşiktaş'ın bu sezon görülen bir handikabı ise oynadığı maçlarda geriye düştüğü zaman ortaya çıktı. Siyah-beyazlı takım bu sezon ligde 4 maçta ilk golü kalesinde görürken, bu maçların hiçbirini kazanamadı. Galatasaray ise geriye düştüğü maçlarda ligin en fazla puan toplayan ekiplerinden olmayı başardı. Sarı-kırmızılı takım bu sezon 7 maçta geriye düşerken, bu maçların sadece 2'sini kaybetti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları