İlk imza Londra'da!

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Londra'daki sarı-kırmızılı heyete ilk imzalarını attı.

Galatasaray'da Didier Drogba'nın gelmesine saatler kaldı. Sarı-kırmızılı yöneticiler Londra'da ilk imzaları attı.

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Emir Sarıgül, dün Didier Drogba'yı getirmeye gitti. Sarı kırmızılı kulübün başarılı yöneticisi Sarıgül'ün kayınpederi Ali Altınbaş'ın sahibi olduğu özel jet dünyaca ünlü yıldızı İstanbul'a getirmek için dün Londra'ya uçtu.

Sarı kırmızılı kulüp ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Drogba'yı almak için dün sabah yönetici Emir Sarıgül, sportif direktör Bülent Tulun, menajer Ceylan Çalışkan 7 Ocak Perşembe saat 12.30'da İngiltere'ye uçtular...

YEMEKTE BULUŞTULAR

Öğle saatlerinde Londra'ya varan ekip hemen Berkeley Hotel'e geçti. Akşam saatlerinde de Didier Drogba ile telefonla bir görüşme yapıldı. Emir Sarıgül, Bülent Tulun ve Ceylan Çalışkan, bugün de Drogba ile birlikte İstanbul'a ayak basacak. Drogba'nın uçağı saat 16.00 civarında İstanbul'da olacak yer yerinden oynayacak.

İLK İMZALAR ATILDI


Bülent Tulun, Fildişi Sahilli yıldızı renklerine bağlamak için Cape Town'a hazırlıklı gitmişti. Yanında getirdiği formalardan ilkini teknik direktör Fatih Terim, diğerini de başkan Ünal Aysal için Drogba'ya imzalattı.

İŞTE LONDRA'DAN O KARELER, TIKLAYIN...


"OTOPARK KAPALI" UYARISI

Havaalanı personeline Didier Drogba yasağı geldi. Wesley Sneijder'in İstanbul'a gelişi sırasında yaşanan kargaşa ve izdiham havaalanı güvenlik birimine özel tedbirler almaya itti. Bugün saat 16.00'da İstanbul'a inecek olan Drogba'nın karşılanmasında aynı görüntülerin yaşanmaması adına İstanbul Genel Havacılık Terminali Otoparkı kapattıldı. Personele de "Sakın araçlarınızla işe gelmeyin" uyarısı yapıldı. Drogba  İstanbul'a ayak basar basmaz, Florya'ya gidecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları