İmparator eli değdi

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in oyuncular üzerinde bıraktığı etki dikkatlerden kaçmıyor. Haberin ayrıntıları burada...

Riera sol bekteki performansıyla İspanya Milli Takımı'na göz kırptı. Hamit büyük maçların oyuncusu olduğunu hatırladı. Amrabat da 8.6 milyon euronun çöpe gitmediğini kanıtladı.

Geçen yıl Semih Kaya-Emre Çolak gibi altyapı ürünü gençleri yoktan var eden, 'sorunlu' etiketiyle gelen Engin Baytar'ı saha içinde 'sorumlu' bir oyuncuya dönüştüren teknik direktör Fatih Terim, bu sezon sadece Burak Yılmaz'ı değiştirmedi. İmparator'un özel idmanları sayesinde kafasını çalıştırmaya başlayan Burak'tan sonra Albert Riera-Hamit Altıntop-Nordin Amrabat üçlüsü de bambaşka kimliklere büründü.

İMPARATOR'UN ELİ DEĞDİ BİR KERE


Hakan Balta'dan verim alamayan Fatih Terim, Riera'ya savunma yapmayı öğretti. Sol beke ilaç olan İspanyol yıldız, Manchester United karşısındaki performansıyla formunun zirvesine çıktı ve İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Del Bosque'ye ‘selam' çaktı!

Kayseri'de oyunu tek yönüyle oynamaya alışkın Amrabat ise önceleri Galatasaray'da bocaladı ama 'İmparator etkisi'nden kısa sürede nasibini aldı. Savunmaya daha fazla yardıma gelmeye başladı, takımı yorulduğu sırada ileride top tutarak arkadaşlarının dinlenmesini sağladı.

Yıllardır düzenli oynamayan Hamit de Fatih Terim ile hayata döndü. Büyük maçların oyuncusu olduğunu Şampiyonlar Ligi'nde gösterdi. Direkler Hamit'in golle buluşmasını engelledi ama milli yıldız futboluyla güven verdi.

Kanatları çalışmaya başlayan, hücum hattı Umut-Burak sayesinde her maçta golü bulan Aslan'ı güzel günler bekliyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları