İmparator nefes almadı!

Teknik direktör Fatih Terim, Fenerbahçe maçı öncesi son provada yerinde duramadı...

Galatasaray, İtalyan ekibi Fiorentina'yı Türk Telekom Arena'da ağırlayarak, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde 'son prova' yaptı. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim mücadelede oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.

Sarı-kırmızılı futbolculara yapmaları gerekeni anlatarak kulübede bir an olsun oturmayan deneyimli taktisyen, yapılan olumlu hareketlerin ardından da oyuncularını alkışlamayı ihmal etmedi.

Top, Fiorentina'nın ayağına geldiğinde de oyuncularını dikkatle izleyen Fatih Terim, kısa süre içerisinde topun ayaklarına gelmesi için 'pres' uygulatmaya devam etti. İtalyan ekibini sıkıştırarak pas izni vermemeye çalışan Galatasaray'ın bu konuda bir hayli başarılı olduğu görüldü.

Kulübenin önünde yeni transfer Nordin Amrabat'a nerede durması gerektiği konusunda direktifler de veren başarılı antrenör, Faslı yıldızı heyecanla izledi. Tıpkı Amrabat gibi Yekta Kurtuluş'a da orta saha yuvarlağının hangi kısmında durması gerektiğini anlatan Terim, bu duruma ne kadar önem verdiğini gösterdi.

Oyuncularının topla dribbling yaptıklarında kaleye sokularak şut çekmelerini bekleyen Fatih Terim, Aydın Yılmaz ve Nordin Amrabat'ın bu hareketi yapması sonucunda memnuniyetini gösterdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları